Fietszoektochten Heuvelkesroute

Wanneer

  • van vrijdag 24 juli tot dinsdag 15 september 2020 van 00u00 tot 23u59.
Verschillende startplaatsen rondom Leuven - DIESTSEVEST , 3000 LEUVEN
De Heuvelkesroute is de nieuwe recreatieve fietstocht van Landelijke Gilden. De Heuvelkesroute staat voor fietsen langs rustige en heuvelachtige wegen in de streek tussen Leuven en Tienen. Voor deze zomer stippelden we twee fietszoektochten uit.
De Heuvelkesroute is de nieuwe recreatieve fietstocht van Landelijke Gilden. De Heuvelkesroute staat voor fietsen langs rustige en heuvelachtige wegen in de streek tussen Leuven en Tienen. Voor deze zomer stippelden we twee fietszoektochten uit. Warm je spieren al maar op en ga tussen 15 juli en 15 september op zoek naar de juiste oplossing. Wie weet verrassen we jou nadien wel met een lekker streekpakket!

De wedstrijd
Fiets onze tocht(en) tussen 15 juli en 15 september en ga onderweg op zoek naar het antwoord op een tiental vragen. Op basis van je antwoorden, ga je op zoek naar één zin of één woord. Deze zin of dit woord is de oplossing van je zoektocht. Na je fietstocht kan je via deze website jouw oplossing (de zin of het woord) doorsturen. Doe dit voor 16 september, en wie weet maak jij wel kans op een leuk streekpakket. Met dank aan de financiële steun van KBC verloten we 6 streekpakketten onder de juiste oplossingen. Er zijn drie winnaars per zoektocht. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Na 16 september kan je de juiste antwoorden terugvinden op deze webpagina.
Twee zoektochten
We stippelden twee fietslussen uit van ongeveer 30 km. Elke route loopt langs mooie, soms heuvelachtige wegen en verkent een ander deel van de streek tussen Leuven en Tienen. Beide routes raken elkaar rakelings in Kerkom. Sportieve fietsers kunnen beide lussen dus eenvoudig combineren. Hou er wel rekening mee dat de parcours deels over onverharde wegen lopen. Om de route gemakkelijk te kunnen volgen en de vragen te kunnen beantwoorden, raden we je aan de routebeschrijving en vragenblad van jouw route zelf af te printen.

We wensen alle deelnemers veel fietsplezier tijdens onze twee zoektochten en willen iedereen vragen om steeds de verkeersregels te respecteren.

De heuvelkes tussen Kortrijk-Dutsel en Kerkom
  • Routekaart: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/7521325/fietsroute/heuvelkesroute-2020-zoektocht-kortrijk-dutsel-kerkom
  • Download hier het vragenblad en de routebeschrijving: https://bit.ly/2Wi3LF6
  • Na afloop van je fietstocht kan je hier deelnemen aan de wedstrijd: https://forms.gle/Wsjg9tDAVZi9LeJN8
De heuvelkes tussen Bierbeek en Kerkom
  • Routekaart: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/7521310/fietsroute/heuvelkesroute-2020-zoektocht-bierbeek-kerkom
  • Download hier je vragenblad en routebeschrijving: https://bit.ly/30adpul
  • Na afloop van je fietstocht kan je hier deelnemen aan de wedstrijd: https://forms.gle/jh97q7ompDWYVA1U9
Het reglement kan je hier raadplegen: https://bit.ly/38XijyN.
Heb je nog vragen of heb je een opmerking, stuur dan een mailtje naar vlaams-brabant@landelijkegilden.be


Praktisch

Vertrek
Vertrekpunt naar keuze op één van de routes.
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Bierbeek - Opvelp
Werkgroep Heuvelkesroute
Meer weten?
Prijs
gratis

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

016 28 60 23